Answers

2015-05-25T17:44:34+08:00

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
To find out how many total games they played:
6 games + 9 games=15 games

Find the percent of the loss:
6 divided by 15=0.4

Convert to percent:
0.4 x 100=40%

Hope this helps =)
0
2015-05-25T19:31:58+08:00

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
In order to know the percentage we need to find the number of losses over the total number of games so:
 \frac{6}{6+9}= \frac{6}{15}  =0.4=40%

Therefore the team lost 40% of the games.
0