Answers

2015-06-02T20:08:02+08:00

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Note that:
1 year = 12 months = 52 weeks = 365 days
1 leap year = 366 days
1 month = 4 weeks = 30 days
1 week = 7 days
1 day = 24 hours

6) 4015 days * 1 year =  11 years
                     365 days

7) 4 weeks * 7days + 48 hours * 1 day = 28 days + 2 days = 30 days
                  1 week                  24 hours

8) 27 days * 1 week + 24 hours * 1 day *  1 week = 27/7 weeks + 1/7 weeks 
                  7 days                    24 hours 7 days

= 28/7 weeks = 4 weeks

9) 3 months * 30 days + 2 weeks * 7 days = 90 days + 14 days = 104 days
                    1 month                   1 week

10) 3 years * 365 days + 2 lp years * 366 days + 2 months * 30 days
                     1 year                        1 lp year                      1 month
+ 3 weeks * 7 days 
                  1 week
= 1095 days + 732 days + 60 days + 21 days = 1908 days

0