Answers

2015-07-09T09:03:06+08:00
November = 30 - 15 = 15

December = 31

January = 31

February non leap year = 28

March (given) = 15


Add them all:

15+31+31+28+15=120
1 3 1
i said how many days
Oh I'm so sorry I didn't take note of the YEAR. Anyway, just add 366 because 2012 is a leap year so the answer should be 120 + 366 = 486 days.
If you're wondering why I included the breakdown of the months, I just wanted you to understand how I did the computation.