Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions


$8000 salary per year
$5500 increase insalary per year


1st yr. 8000+5500=13500
2nd yr. 13500+5500=19000
3rd 19000+5500=24500

and so on...

7th 41000+5500=46500

my answer is $46,500 on the 7th yr..

correct me if i am wrong.. :)
0 0 0
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts