Answers

2015-09-30T19:49:55+08:00

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Per 1 week there is 7 days, 
So 2 x 7 = 14
In 6 days there are 6 days,
So 1 x 6 = 6

6 : 14 is our ratio
which can be simplified because
both 6 and 14 is divisible by 2.

6 / 2 = 3
14 / 2 = 7

So the ratio is 6 : 14 which can be simplified as 3 : 7
0
2015-10-01T20:50:26+08:00