Answers

2015-10-01T19:52:35+08:00
10 rabbits = 2 turkeys
6/2 = 3 so 30 rabbits for 6 turkeys
6 turkeys = 2 goats
10 = 2 cows
10/2 = 5 so 30 x 5 = 150 rabbits = 2 cows
We need 3 more so, (5/2) X 150 = 375 RABBITS.

0
2015-10-02T20:32:25+08:00