Answers

2016-01-12T02:16:42+08:00
511 or 8 hrs. 31 min yung sagot.
2 hrs and 26min = 146 min.
146/2 = 73 per jigsaw
73 x 7 = 511 min or 8hrs and 31 min.

I already forgot what's the proper way in solving this. haha
0
2016-01-12T16:21:42+08:00

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Convert hours to minutes.
2 hrs. = 120 mins.
120 + 26 = 146 mins.
146 mins. : 2 jigsaw puzzles = n : 7 jigsaw puzzle

146 (7) = 1022
1022 ÷ 2 = 511

Therefore, the answer to your question is 511 mins or 8 hrs. and 31 mins.
0