Answers

  • Brainly User
2016-03-14T02:33:30+08:00
R = (1 + 0.10)⁴ 

r = (1.10)⁴

r = 1.4641

1.4641 - 1 = 0.4641 × 100 = 46.41%

ANSWER:  The population increased by 46.41% after 4 years.

Example:
Population: 1,000
First year:  1,000 x 1.10 = 1,100
Second year: 1,100 × 1.10 = 1,210
Third year:  1,210 × 1.10 = 1,331
Fourth year:  1,331 × 1.10 = 1,464.1

[(1,464.1 - 1,000) ÷ 1,000] × 100 
= [464.1 ÷ 1,000] × 100 
= 0.4641 x 100
= 46.41%




0