Answers

2016-06-18T23:17:29+08:00
First, you multiply the number of milk candies to its weight.
32 X 4 = 128.
Next, you have to subtract the result from the total weight of both candies.
268 - 128 = 140
Lastly, divide the result (140) into the weight of the fruit candies.
140/5 = 28
The answer is there are 28 fruit candies in the bag.
0
  • Brainly User
2016-06-18T23:38:25+08:00
X = number of fruit candies
5x = total weight of fruit candies
(4) (32) or 128 = total weight of milk candies
268 = total number of fruit and milk candies combined.

Equation:
Weight of milk candies + weight of fruit candies = 268

128 + 5x = 268
5x = 268 - 128
5x = 140
5x/5 = 140/5
x = 28

ANSWER:  There are 28 fruit candies.
0