Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions

A school librarian recievesPhp436 a day. How much does she earn in a month excluding sundays assuming that there are 30 days in a month.

Php 8720
1month=30days 30days=4weeks and 2days 4weeks=28-4sundays=24+2=26days 436x26=11336 P11336 a month


Php11,336 because 26 days times php436 it will be 11,336

0 0 0
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts