Answers

2014-07-29T20:17:12+08:00
Printer A can print 40 pages for 2 minutes. Which means it prints 20 pages per minute. 100 divided by 20 = 5. Then the answer is 5 minutes. Explanation: Printer A Prints 40 pages every 2 minutes. 40 divided by 2 = 20. Which means its 20 pages per 1 minute. 100 divided by 20 = 5. Answer is 5 mins.
2 5 2
2014-07-29T20:30:59+08:00
2 min=120 secs
120 divided by 40 = 3
3 x 100 = 300
300 divided by 60 = 5 mins
1 2 1