Answers

2014-10-08T16:43:21+08:00
First add the ratio 5+7= 12
so, 12 is equal to 120
1 part is equal to 120/12 or 10
 we know that 1 part is equal to 10
so, 5 parts ------> 5 times 10 = 50
      7 parts ------> 7 times 10 = 70
    50+70= 120   so we got the correct answer.
.:, 120 is divided into two parts and that is 50 and 70.


0
2014-10-09T22:06:16+08:00
One part is    5/12 * 120 = 50
the other part is  7/12 * 120 = 70      /   5+7 =12  is the total parts
0