Answers

2014-10-20T13:59:59+08:00
I think the answer is $1,202.50.
0
  • cef
  • Helping Hand
2014-10-20T16:25:03+08:00
50times2=100
45times24.5=1102.5
total=1202.5
because 50/hour times to the given time which is 2=100
45 also the given time times the 24.50/person =1102.5
add the total of the equation=100+1102.5=1202.5 dollar.
0