Answers

2014-10-28T19:22:06+08:00
He have only 60 pesos remaining
0
2014-10-28T23:06:33+08:00
STEP 1:
120/3=40   since that he only spent 1/3 of his money for a necklace, we will assume that he have 80 pesos left.

STEP 2:
80/4 =20   it is stated on the problem that he only use 1/4 of his remaining money for a hair clip.
20x3=60
he has 60 pesos left
0