Answers

2014-11-07T18:57:10+08:00
First 60x2 = 120+55 = 175 x2 = 350 yards
0
2014-11-07T20:05:06+08:00
60X2=120
P= 2L+ 2W
  = (120 yardX2)+(55 yardX2)
  = 240 yard+ 110 yard
  = 350 yard
0