Answers

2014-05-31T18:26:19+08:00
26.50 - 22 = 4.50 

since it was the fourth year, 
4-1 = 3 years

4.50 / 3 = $1.5 was the constant increase in price per year. 

let x be the number of years to get its price $34
1.5x + 22 = 34 
1.5x = 12 
x= 8 
0