# For 5 hotcakes, 2 tablespoons of sugar are needed. How many tablespoons are needed to make 25 hotcakes?

2
by mikezpanda420

2014-11-30T19:10:03+08:00

### This Is a Certified Answer

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
5 hotcakes= 2 tablespoons of sugar
That's the relationship above^

25 hotcakes(2 tablespoons of sugar/5 hotcakes)=10 tablespoons of sugar.

Hope this helps =)
5 hotcakes = 2 tablespoon
So 25 hotcakes divided by 5 = 5 x 2 = 10
So he/she need a 10 tablespoon of sugar :)
2014-11-30T19:23:44+08:00
The answer is very easy to find.

1. Divide the 25 hotcakes by 5 hotcakes and the answer would be 5.
2. Multiply 5 by 2 and you will get the answer 10.

Proof:

10 divided by 2 = 5 which is how many hotcakes can be make using 2 tablespoons of sugar

Answer: He/She needs 10 tablespoons of sugar to make 25 hotcakes