Answers

2014-06-05T17:23:24+08:00

6 + 5 = 11 pm (rest)

11 + 5 = 16 (4am; 2nd watch)

16 + 5 = 21 (9am; rest)

21 + 5 = 26 (2pm of the next day will be his 3rd watch)

0
  • Brainly User
2014-06-05T21:51:09+08:00
6+5=11pm(end of the 1st watch), then he will rest for 5 hours so 11+5=16(4am,end of rest), after that he will begin his 2nd watch so 4am+5h=9am(end of 2nd watch), then rest for 5 hours again so 9am+5h=14 or 2pm, then his 3rd watch is 2pm.
0